Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek
  • 2017.09.18. Hírkategória: Általános
    A 77 Elektronika Kft. pályázatot hirdet cukorbeteg szervezetek támogatására. Jelen pályázati kiírás célja hozzájárulni a 2017. évi Diabétesz Világnaphoz (nov. 14.) kapcsolódó rendezvények sikeres megszervezéséhez és megvalósításához.
  • 2017.07.23. Hírkategória: Általános
    A döntőben a horvátokkal már nem bírt el, így ezüstéremmel zárta a Bukarestben megrendezett DiaEuro futsal Európa-bajnokságot a magyar csapat. A Hevesi Tamás vezette válogatott ismét bizonyította, hogy cukorbetegen is kimagasló sportteljesítményeket lehet elérni.
2017.08.18. Hírkategória: Cukorbetegség
Frissen diagnosztizált 2-es típusú cukorbetegségben hangsúlyosan az első terápiás lépés az életmódváltás, a beteg figyelmének felhívása étkezésének módosítására és lehetőség szerint több testmozgás végzésére. Német diabetológusok arra voltak kíváncsiak, hogy a korszerű telemedicina igénybe vételével vajon képesek-e életmód változtatásra rávenni a már sok év óta 2-es típusú és nem kielégítő anyagcsere állapottal rendelkező cukorbetegeket.