Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek
Vércukormérő készülékek

Vércukormérő készülékek

A Dcont.hu Adatfeltöltő a 77 Elektronika Kft. által 2001 után gyártott, Magyarországon forgalmazott Dcont vércukorszint mérő készülékek memóriájából tudja kiolvasni és feltölteni vércukor értékeit.

Dcont NEMERE

Dcont® NEMERE

A készülék a legmodernebb, bioszenzoros mérési technológiával működik. A méréshez 0,6 µl vérmennyiség szükséges. A készüléket nem kell kódolni. Működési hőmérsékleti tartománya egyedülállóan széles 8-44 C°. Csíkkidobó funkcióval rendelkezik. Memóriájában az utolsó 700 adatot tárolja dátummal, jelölővel. A tárolt mérési eredmények alapján értékeli a hipoglikémia kialakulásának kockázatát, illetve kijelzi a becsült HbA1c tartományt.
Kijelző- és csíkmegvilágító funkcióval rendelkezik. A készülék műanyag háza antibakteriális adalékkal van ellátva. Lehetőség van a mellékelt USB kábellel számítógépen, vagy Bluetooth kapcsolattal okostelefon segítségével a mért adatok feltöltésére a Dcont® eNapló rendszerbe. A Dcont® NEMERE készülék IDEÁL tesztcsíkkal működik.

További információk >>

Dcont® NEMERE használati útmutató (PDF) >>

Dcont MAGOR

Dcont® MAGOR

A készülék a legmodernebb, bioszenzoros mérési technológiával működik. A méréshez 0,6 µl vérmennyiség szükséges. A készüléket nem kell kódolni. Működési hőmérsékleti tartománya egyedülállóan széles 8-44 C°. Csíkkidobó funkcióval rendelkezik. Memóriájában az utolsó 500 adatot tárolja dátummal, jelölővel. Kijelző- és csíkmegvilágító funkcióval rendelkezik. A készülék műanyag háza antibakteriális adalékkal van ellátva. A mellékelt USB kábellel a mért adatok feltölthetőek a Dcont® eNapló rendszerbe. A Dcont® MAGOR készülék IDEÁL tesztcsíkkal működik.

További információk >>

Dcont® MAGOR használati útmutató (PDF) >>

Dcont HUNOR

Dcont® HUNOR

A készülék a legmodernebb, bioszenzoros mérési technológiával működik. A méréshez 0,6 µl vérmennyiség szükséges. A készüléket nem kell kódolni. Működési hőmérsékleti tartománya egyedülállóan széles 8-44 C°. Csíkkidobó funkcióval rendelkezik. Memóriájában az utolsó 700 adatot tárolja dátummal, jelölővel. Kijelző- és csíkmegvilágító funkcióval rendelkezik. A készülék műanyag háza antibakteriális adalékkal van ellátva. A mellékelt USB kábellel a mért adatok feltölthetőek a Dcont® eNapló rendszerbe. A Dcont® HUNOR készülék IDEÁL tesztcsíkkal működik.

További információk >>

Dcont® HUNOR használati útmutató (PDF) >>

Dcont Trend

Dcont® Trend

A készülék univerzális kóddal bír, ezért nincs szükség kódolásra, kódkártyára illetve kóddugóra. A reagens csík behelyezésére bekapcsol, a méréshez mindössze 0,6 μl vérmennyiség elegendő és az eredményt 5 másodpercen belül kijelzi. Hőmérséklet tűrése megnövelt, így 8-44°C tartományban használható. A csíkkidobó funkciónak köszönhetően a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. A mérés dátumát és időpontját kijelzi és lehetőség van az egyedi események (étkezés előtti/utáni mérés, fizikai aktivitás) jelölésére, 200 mérési eredményt tárol a memóriájában.

További információk >>

Dcont® Trend használati útmutató (PDF) >>

Dcont Ideál

Dcont® Ideál

A készülék fix kóddal bír, ezért nincs szükség kódolásra, gyárilag kóddugóval van ellátva. A reagens csík behelyezésére bekapcsol, a méréshez mindössze 0,6 μl vérmennyiség elegendő és az eredményt 5 másodpercen belül kijelzi. Hőmérséklet tűrése megnövelt, így 8-44°C tartományban használható. A csíkkidobó funkciónak köszönhetően a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. A mérés dátumát és időpontját kijelzi és lehetőség van az egyedi események (étkezés előtti/utáni mérés, fizikai aktivitás) jelölésére, 500 mérési eredményt tárol a memóriájában. A készülék társadalombiztosítási támogatással, receptre kapható.

További információk >>

Dcont® Ideál használati útmutató (PDF) >>

Dcont Partner

Dcont® Partner

A készülék kódolása kódkártyával és manuálisan is történhet, a készülék a reagens csík behelyezésére bekapcsol, a méréshez mindössze 2 µl vérmennyiség elegendő. Csíkkidobó funkcióval rendelkezik a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. A dátumot, időt kijelzi és 200 mérési eredményt tárol a memóriájában.
A készülék már nincs kereskedelmi forgalomban.
További információk >>

Dcont® Partner használati útmutató (PDF, 480Kb) >>

Dcont Personal Optimum/Plusz

Dcont® Personal Optimum/Plusz

A készülék kódolása kódkártyával és manuálisan is történhet, a készülék a reagens csík behelyezésére bekapcsol, a méréshez mindössze 2 µl vérmennyiség elegendő. Csíkkidobó funkcióval rendelkezik a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. A Dcont® Personal Optimum készülék memóriája 500 mérés egyidejű tárolására képes dátummal és idővel együtt, valamint ki tudja számolni az utolsó 7-14-28 nap mérési eredményeinek átlagát.
A készülék jelenleg kizárólag TB támogatással, receptre kapható.
További információk >>

Dcont® Personal Optimum/Plusz használati útmutató (PDF, 264Kb) >>

Dcont Start

Dcont® Start

A Dcont® Start vércukorszintmérő készülék használata egyszerű, szakképzettséget nem igényel. A méréshez mind a C Test, mind pedig a Personal Aktív Test reagens csík egyaránt használható.
A készülék kereskedelmi forgalomban már nem kapható.
További információk >>

Dcont® Start használati útmutató (PDF, 245Kb) >>

Dcont Personal

Dcont® Personal

A Dcont® Personal egy kellően kicsi, felettébb könnyű, esztétikus és magas műszaki színvonalat képviselő vércukorszintmérő készülék. Használata egyszerű, szakképzettséget nem igényel. A mérés ideje rövid, mindössze 15 másodperc, a legutolsó 150 mérés eredményét a memóriájában eltárolja. A méréshez mind a C Test, mind pedig a Personal Aktív Test reagens csík egyaránt használható.
További információk >>

Dcont® Personal használati útmutató (PDF, 315Kb) >>