Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek
Szakembereknek

Regisztráció

Kérjük, regisztráljon honlapunkon, hogy a későbbiekben értesítést küldhessünk a dcont.hu-val kapcsolatos újdonságokról.

Regisztráció

Szakembereknek

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 77 Elektronika Kft. finanszírozásával 2010. április végétől Dcont.hu néven elindítjuk az ingyenes internetes vércukornapló szolgáltatásunkat.

A Dcont.hu egy intelligens rendszer a vércukoradatok kezelésére, mely a vércukormérők memóriájában tárolt adatokból elektronikus nyilvántartást készít és a Dcont.hu adatbázisában tárolja azokat.

Hogyan működik a Dcont.hu?

KÉRJÜK, TEKINTSE MEG ÉRDEKLŐDŐKNEK SZÓLÓ OLDALAINKON >>

Az adatokhoz csupán az illetékesek – vagyis az adatokat feltöltő diabéteszes páciens és az általuk felhatalmazott kiértékelését végző kezelőorvos, szakápoló illetve gondozó – férhetnek hozzá. A mérési információk alapján a Dcont.hu automatikusan tendenciákat, átlagokat számol, a kézzel írt vércukornapló helyett nyomtatott naplót készít, melyet betege a rendelésen át tud adni Önnek.

Reméljük, hogy a kezdeti kedvező tapasztalatok alapján egyre több szakember is a cukorbeteg kezelés részeként tekinti rendszerünket és lehetőség szerint Ön is közvetlenül a Dcont.hu Adatelemző felszínén fér hozzá betegei adataihoz.

Kérjük, ajánlja szolgáltatásunkat betegeinek, akikről úgy véli, hogy nyitottak egy internet alapú rendszer használatára. Bízunk benne, hogy a Dcont.hu megkönnyíti Ön és betegei munkáját, hozzájárulva ezzel szénhidrát-anyagcseréjük pontosabb egyensúlyban tartásához.

Bármi kérdése, javaslata felmerül, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

KÉRJÜK, REGISZTRÁLJON HONLAPUNKON, HOGY A KÉSŐBBIEKBEN ÉRTESÍTÉST
KÜLDHESSÜNK A DCONT.HU-VAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL >>

Segítségét tisztelettel köszönjük,

Zettwitz Sándor
ügyvezető igazgató
77 Elektronika Kft