Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek

Hírek

Dcont® eNAPLÓ – tartsuk a kapcsolatot orvosunkkal távolról a távmonitorozás segítségével!

2020.04.17. Általános
A koronavírus-járvány következtében kialakult rendkívüli helyzet mindannyiunkat próba elé állít, saját egészségünk és környezetünk védelmében is fontos minimálisra szorítani a társas érintkezéseink számát.
Az otthon töltött napok a cukorbetegek számára még nagyobb kihívást jelentenek, hiszen a diabétesz kezelésében elengedhetetlen a megfelelő diéta, az optimális fizikai aktivitás, mindenekelőtt pedig a folyamatos és akkurátus orvos-beteg kommunikáció. Utóbbi támogatására hozta létre a 77 Elektronika Kft. 2010-ben a Dcont® eNAPLÓ telemedicina rendszert és a hozzá kapcsolódó mobilalkalmazást, mely térítésmentesen használható mind a cukorbetegek, mind az őket kezelő szakemberek részéről.

Az eNAPLÓ most minden eddiginél fontosabb támogatást nyújt a mindennapokban: a betegek online rögzíthetik vércukorszint-adataikat, az elfogyasztott szénhidrátmennyiséget, a bevitt inzulin mennyiségét, valamint az általuk végzett fizikai aktivitást. Ezek a tényezők mind-mind hatással vannak a vércukorszint alakulására. Az adatokat a Dcont® eNAPLÓ rendszerben átlátható táblázatok és könnyen értelmezhető grafikonok formájában is megtekinthetik a cukorbetegek, a legfontosabb lépés pedig ezután következik: lehetőségük van az információkat megosztani kezelőorvosukkal, aki így naprakészen és biztonságosan segíthet a megfelelő terápia folytatásában a Dcont eNapló felületén távvizit formájában.

Bízunk benne, hogy ezzel nagyban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a koronavírus szempontjából kockázatot jelentő diabétesszel élő betegek továbbra is akadálytalan orvosi felügyelet mellett tarthassák az ideális vércukor-értékeket a személyes találkozó nélkül is a modern telemedicina/távvizit segítségével.
További hasznos információk a Gyakran ismételt kérdések oldalunkon érhetők el, munkatársaink pedig állnak rendelkezésükre az ugyfelszolgalat@dcont.hu címen.
 

Jó egészséget és biztonságban otthon töltött napokat kívánunk!
 
77 Elektronika Kft.