Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek

Hírek

Frissítettük a Dcont® Adatfeltöltő programot

2018.11.08. Általános
A frissítést követően egyszerűbbé válik az Adatfeltöltő program és a megfelelő driverek telepítése és frissítése Windows XP rendszereken is.


Mit kell tennie?


A problémamentes használat érdekében kérjük, frissítse számítógépén a Dcont® Adatfeltöltő programot a legfrissebb 2.8.0.1 verzióra!

A Dcont® Adatfeltöltő program indításkor automatikusan felajánlja a frissítést. Amennyiben ezt elutasította, vagy nem jelent meg, a legfrissebb verziót telepítheti a www.dcont.hu/telepites oldalon bejelentkezés után az "Adatfeltöltő telepítése" gombra kattintva.

Bejelentkezés után a Dcont® Adatfeltöltő programba a rendszer felajánlja a legfrissebb illesztőprogramok (driverek) telepítését. FIGYELEM: Ehhez a művelethez rendszergazdai jogusultság lehet szükséges! Amennyiben az illesztőprogramokat korábban már telepítette, és az adatfeltöltés működött a számítógépén, a frissítést későbbre is halaszthatja.
 
Dcont adatfeltolto v2.8.0.1


Mit kell tennie ha korábban működött az adatfeltöltés, most valamiért nem?


Ellenőrizze a Dcont® Adatfeltöltő program „Névjegy” fülén található verziószámot. Ha nem 2.8.0.1 szerepel itt, letöltheti és telepítheti a legfrissebb programot bejelentkezést követően a „Felhasználó vagyok” – „Telepítés” oldalon

Ugyanitt, a „Névjegy” fülén található a vércukormérőhöz tartozó Eszközillesztő (driver) dátuma, valamint a „Frissítés” gomb, mely megnyomásával a program automatikusan letölti és telepíti a legfrissebb drivereket (rendszergazdai jogosultságra lehet szükség!). Itt a 2018.07.31 00:00 dátumnak kell megjelenni.
 

 
További kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz az ugyfelszolgalat@dcont.hu email címen.