Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek

Hírek

Frissítettük a Dcont Adatfeltöltő programot

2018.09.17. Általános
A problémamentes használat érdekében kérjük, feltétlenül frissítse számítógépén a Dcont® Adatfeltöltő programot a legfrissebb 2.8.0.0 verzióra!
A frissítést követően egyszerűbbé válik az Adatfeltöltő program és a megfelelő eszközillesztő (driver) telepítése és frissítése. Egy kattintással telepítheti az összes Dcont® készülékhez (Dcont®  MONDA-hoz is) a szükséges illesztőprogramot, az új verziók megjelenésekor automatikus értesítést kap.

A problémamentes használat érdekében kérjük feltétlenül frissítse számítógépén a Dcont® Adatfeltöltő programot a legfrissebb 2.8.0.0 verzióra!

Mit kell tennie?


Első lépésben:
A leállást követően a Dcont®Adatfeltöltő program indításkor automatikusan frissül. Amennyiben ez nem történt meg, a legfrissebb verziót telepítheti a www.dcont.hu/telepites oldalon bejelentkezés után az "Adatfeltöltő telepítése" gombra kattintva.


 
Második lépés:
A már frissített Dcont® Adatfeltöltő programba bejelentkezve a rendszer felajánlja a legfrissebb illesztőprogramok (driverek) telepítését.
FIGYELEM: Ehhez a művelethez rendszergazdai jogosultság lehet szükséges! Amennyiben az illesztőprogramokat korábban már telepítette, és az adatfeltöltés működött a számítógépén, a frissítést későbbre is halaszthatja, válassza a "Nem" opciót!


 

Mi változik a korábbiakhoz képest?

A Dcont® Adatfeltöltő program „Névjegy” fülén található a vércukormérőhöz tartozó Eszközillesztő (driver) dátuma, valamint a „Frissítés” gomb, mely megnyomásával a program automatikusan letölti és telepíti a legfrissebb drivereket (rendszergazdai jogosultságra lehet szükség!) 
Az adatfeltöltés folyamatában nincs változás, azt végezze az eddig megszokottak szerint!

 
További kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz az ugyfelszolgalat@dcont.hu email címen.