Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek

Hírek

Frissült a Dcont eNAPLÓ

2016.10.05. Általános
A Dcont® eNAPLÓ szolgáltatást továbbfejlesztettük, a következő rövid összefoglalóból megismerheti a változásokat és az új funkciók működését!
Adatelemző felület

Értékek színezése


Egységesítettük a Napi bontás táblázatban a vércukorértékek színezését a Dcont® mobilalkalmazásban használt színekkel, melyek ezentúl a pdf kimutatásban is megjelennek.

Sárga: tartomány alatt
Zöld: tartományban
Piros: tartomány felett
 
A színezést továbbra is a „Színkódok használata a táblázatokban” kapcsolóval lehet bekapcsolni.
A vércukorértékek színezése a Beállítások > Vércukor határértékek menüpontban megadottak alapján történik.

Napi bontás táblázat
 


Értékek megjelenítése

Külön-külön beállíthatja, hogy a Vércukor/Szénhidrát/Inzulin/Sport adatok közül melyiket szeretné megjeleníteni a táblázatban. A kívánt adattípusok kiválasztása után kattintson a Beállítások érvényesítése gombra.

Értékek megjelenítése 


Megjegyzések

Ezentúl nemcsak napokhoz, hanem időpontokhoz is felvihet egyedi megjegyzéseket, melyek megjelennek a pdf kimutatásban is, illetve a Dcont® mobilalkalmazásban rögzített megjegyzések is ebben az ablakban jelennek meg.
 
A megjegyzés megtekintéséhez vigye a kurzort az ikon fölé.

Megjegyzés
 
Szerkesztéshez kattintson az ikonra, majd a felugró ablakban adja meg az időpontot, majd pillanatnyi állapotának megfelelően válasszon az előre megadott lehetőségek közül, vagy írj be saját megjegyzését. A „Hozzáadás” gombbal a rendszer felveszi a megjegyzést az ablak felső részén lévő listára, a felesleges elemeket a sor végén található „Törlés” gombbal törölheti. A változások mentéséhez kattintson a „Rendben” gombra!

Napi információ
 


Beállítások

Terápiás adatok

Az adatelemző felület napi bontás táblázatában a mérési eredmények megfelelő oszlopba sorolásához elengedhetetlen az étkezési időpontok pontos beállítása.
A megfelelő időpontok beállítását segítendő, megjelenítésre kerül, hogy a beállított időpontok alapján melyek az étkezés előtti illetve étkezés utáni idősávok kezdő és végpontjai.
Fontos, hogy a főétkezések intervallumai nem fedhetik át egymást, ha ilyet állítana be, a rendszer bekarikázza a kérdéses időpontokat.
 
Beállítás - Terápiás adatok