Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam

Regisztráció

Regisztráljon, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a későbbiekben információkat küldhessünk Önnek rendez­vényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról!

Regisztráció

Termék
Regisztráció

Ne felejtse el regisztrálni a készülékét!

Termékregisztráció

Szakembereknek

Információk és regisztráció cukorbetegek kezelésében résztvevő szakemberek számára

Szakembereknek

Hírek

 • Ünnepi nyitva tartás
  2017.12.07. Általános
  Ügyfélszolgálatunk és szervizünk Ünnepi nyitva tartása
 • Elhíznak a gyermekeink az elektronikus eszközök miatt?
  2017.12.04. Cukorbetegség
  Az Egészségügyi Világszervezet legújabb tanulmányában arra figyelmeztet, hogy drasztikus növekedésnek indult a gyermekkori elhízás Európa-szerte, így súlyos következménnyel számolhatnak azok a szülők, akik elektronikus eszközökkel kényeztetik gyermekeiket.
 • A diabéteszes lábfekélyek valódi következményei
  2017.12.01. Cukorbetegség
  Azt eddig is tudtuk, hogy a cukorbetegek talpán kialakult fekélyek kórjóslata rossz. Ez több tényezőre vezethető vissza: a betegek sokszor későn fordulnak szakemberhez, nem mindig részesülnek megfelelő ellátásban, itt elsősorban a tehermentesítő ortézisekkel történő ellátásra gondolva, ha pedig mégis mindent megkapnak a szakemberektől és a gyógyászati eszköz forgalmazóktól, a betegek sokszor nem viselik folyamatosan a talpi fekély begyógyulásának feltételét képező lábbelit.
 • Harc a cukorbetegség ellen: egyre több fiatal nő érintett!
  2017.11.07. Általános
  Hazánkban több mint 400 ezer cukorbeteg nő él, számuk folyamatosan emelkedik. Ráadásul a betegség egyre több fiatal nőt érint, a statisztikák szerint öt diabéteszes nő közül kettő még termékeny korú. Szintén a nőket érintő súlyos tény, hogy hétből egy születés terhességi cukorbetegséggel társul, és a terhesség során jelentkező cukorbetegség esetén a nők mintegy felénél alakul ki a későbbiekben 2-es típusú cukorbetegség – hangzott el a Magyar DiabetesTársaság és legfontosabb partnerei közös sajtótájékoztatóján, melyet az idei Diabetes Világnap alkalmából tartottak a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinikájának tantermében.
 • Több mint 1 milliárd forintos K+F+I beruházás a 77 Elektronika Kft.-nél
  2017.10.27. Általános
  Orvos-diagnosztikai berendezések teljes körű fejlesztése, új technológiák kutatása és prototípus berendezések tesztelése céljából több mint 1 milliárd forintból, önálló Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Központ épült a 77 Elektronika Kft. budapesti székhelyén. A 100 százalékban hazai tulajdonban lévő vállalat árbevételének 80 százaléka külkereskedelemből származik, termékeit több mint 90 országba exportálja. A high-tech vállalat saját forrásból megvalósuló beruházását Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Zettwitz Sándor ügyvezető-tulajdonos adták át.
 • A telemedicinális (távolból irányított) életmód változtatás hatása régóta fennálló 2-es típusú cukorbetegségben
  2017.08.18. Cukorbetegség
  Frissen diagnosztizált 2-es típusú cukorbetegségben hangsúlyosan az első terápiás lépés az életmódváltás, a beteg figyelmének felhívása étkezésének módosítására és lehetőség szerint több testmozgás végzésére. Német diabetológusok arra voltak kíváncsiak, hogy a korszerű telemedicina igénybe vételével vajon képesek-e életmód változtatásra rávenni a már sok év óta 2-es típusú és nem kielégítő anyagcsere állapottal rendelkező cukorbetegeket.
 • Zsinórban negyedszer EB-ezüstérmes a magyar DiaEuro válogatott
  2017.07.23. Általános
  A döntőben a horvátokkal már nem bírt el, így ezüstéremmel zárta a Bukarestben megrendezett DiaEuro futsal Európa-bajnokságot a magyar csapat. A Hevesi Tamás vezette válogatott ismét bizonyította, hogy cukorbetegen is kimagasló sportteljesítményeket lehet elérni.
 • A magyar csapatot ismét a döntőbe várják a DiaEuro futsal Európa-bajnokságon
  2017.07.11. Általános
  A magyar cukorbeteg válogatott az elmúlt négy évben mindig a döntőben végzett a DiaEuro futsal Európa-bajnokságon, habár idő közben megduplázódott a bajnokságon induló csapatok száma. Idén is esélyesek vagyunk, akár a győzelemre is. Ezzel az elvárással kell megküzdenie a Hevesi Tamás vezette magyar DiaEuro válogatottnak. 2017. július 16. és 23. között Bukarestben kell ismét bizonyítaniuk.
 • A betegoktatás fontosabb, mint az, hogy ICT-vel vagy inzulinpumpával kezeli magát a beteg
  2017.06.17. Cukorbetegség
  Három évtizede hangsúlyozzuk a betegoktatás elsődleges szerepét elsősorban 1-es típusú cukorbetegek kezelésénél. Egy új nagyszabású Nagy-britanniai vizsgálat ezt újólag igazolta.
 • A gyermekkori elhízás megnégyszerezi a 2-es típusú diabétesz kockázatát
  2017.06.14. Cukorbetegség
  Eddig is számos adat állt rendelkezésre a gyermekkorban fellépő 2-es típusú diabétesz gyakoriságának emelkedésére. Az Egyesült Államokban a legutóbbi adatok szerint a tizenéves korban fellépő 2-es típusú cukorbetegség megkétszereződött.
 • Egy paleoantropológus a kőkorszaki étrendről
  2017.06.10. Cukorbetegség
  Az emberek már évezredek óta vitatkoznak a természetes étrendről, amit gyakran az erkölcs köntösébe bújtatnak, miszerint morális-e más állatot megennünk. Az oroszlánnak nincs választása, ám nekünk van.